fbpx

Солидарна Изложба – участвай, купи или сподели

Солидарна изложба

ще свързва артисти и любители на изкуството чрез перманентна изложба в нашия Център за Учене, Споделяне и Обмен.

Нашето предложение

Предлагаме възможност за излагане и продажба на картини, хендмейд лампи и някои други продукти в нашия Център за Учене, Споделяне и Обмен в село Друган, Радомирско. Центърът представлява къща за настаняване от типа на хостел. След довършителните дейности, които ни предстоят до Април, къщата ще бъде използвана за настаняване на международни и български групи до 21 души.


Идеята е да се разберем с всеки автор за срок, в който творбите му/й да красят центъра, всяка творба ще бъде включена в онлайн каталог на сайта ни и ще бъде придружена от етикет с име на автора, кратко представяне, Инстаграм/Фейсбук страница за последване и цена за закупуване на творбата. Когато творбата се продаде, заплащаме съответната сума на 100% на автора. Ако не се продаде – връщаме я в уговорения срок.


Авторите печелят възможност да се промотират, да продадат своите творби и дa участват в развитието на общностен проект. Само до края на август очакваме да имаме поток от 150+ международни участници в наши трейнинги, които ще лягат и стават с изкуството Ви пред очите си.


Ако имате интерес да обсъдим възможноста да изложим Ваши творби, моля, свържете се с нас чрез имейл на hello@solidarityworks.eu или чрез обаждане на 0889925804.

Участвай

Можеш да се включиш в изложбата, като попълниш този формуляр и ни изпратиш снимки на свои творби на hello@solidarityworks.eu. Ще се свържем с теб до седмица след получаването на формуляра.

Нашият Център за Учене, Споделяне и Обмен е своеобразен „портал“, който среща хора от различни социални групи и кътчета на света, като наред с това ни вдъхновява да сме по-осъзнати спрямо това, което живота с по-малко консуматорство и технология може да ни предложи.

Центърът премина през абсолютна трансформация, осъществена благодарение на труда и подкрепата на десетки доброволци и местни помощници.

en_USEnglish