Нашият екип

Маги Назер

Учредител и Изпълнителен Директор 

Маги Назер започва "кариерата" си като социален предприемач още в трети клас, когато организира благоторителни кампании за болно момче от квартала си. Тези и други първи опити за солидарност я убеждават, че никога не е твърде рано и никога не си твърде малък, за да направиш промяна.

 

Маги има десетки международни проекти зад гърба си и е представлявала България като младежки делегат на многобройни световни форуми.

 

През 2017г. Маги завършва с редица отличия Middlebury college (САЩ), където учи социология и арабски четири години на пълна стипендия. 

 

По време на обучението си Маги организира образователни и изследователски проекти в Палестина, Йордания и Сиера Леоне и прави стажове в UNDP Йордания и консултанстка фирма в Ню Йорк. Има опит в сферата на продажбите и маркетинга, но истинските й страст и призвание са образованието и социалната промяна.

 

 

д-р Азиз Фатнаси

Директор на Международни програми за обучение 

Д-р. Азиз Фатнаси е професор по aнтропология в Champlagne College, САЩ. Изследователската му дейност се фокусира върху младежката култура, дигитални идентичности и активизъм, свързан с човешките права, транснационализъм, миграция, космополитно и алтернативно образование и социална справедливост. 

 

През 2017г. д-р. Фатнаси отговаря за извършването на институционални проучвания и оценка на въздействието на организираните от нас Immersion академии, като наред с това обучава нашите преподаватели. 

 

Понастоящем д-р Фатнаси отговаря за създаването на дългосрочни партньорства между фондация "Солидарност в действие" и образователни институции в САЩ.

Елиза Панкова

Обучител и ментор

YouTube

Елиза Панкова е коуч по личностно развитие, който превежда клиентите си през процеси на психическа и физическа трансформация. Тя е създател на "ИСКАМ ПРОМЯНА - Школа за трансформация към здраве, мир и промяна", където води седмични срещи, в които споделя инструменти за работа с емоциите, ненасилствена комуникация и пълноценно свързване с другите. Ели има и редица видеа във Youtube, на които си заслужава да отделите внимание, тъй като съдържат ценна информация и приложими съвети, поднесени по много приятен начин, с усмивка и хумор.


Управителен съвет 

Страхил Василев

Мениджър ПР и Реклама, 

Интер Експо Център

Деница Стойчева

Мениджър и PR специалист

Ива Гумнишка

Основател и Управител,

Human in the Loop 


Експертни съветници

Клаудия Куупър

Професор по образователни науки, Middlebury college, САЩ

Иво Станков

Експерт по финансови консултации и планиране