fbpx

Нашият екип

Маги Назер

Учредител и Изпълнителен Директор 

Маги Назер започва “кариерата” си като социален предприемач още в трети клас, когато организира благоторителни кампании за болно момче от квартала си. Тези и други първи опити за солидарност я убеждават, че никога не е твърде рано и никога не си твърде малък, за да направиш промяна. Маги има десетки международни проекти зад гърба си и е представлявала България като младежки делегат на многобройни световни форуми. През 2017г. Маги завършва с редица отличия Middlebury college (САЩ), където учи социология и арабски четири години на пълна стипендия. 

По време на обучението си Маги организира образователни и изследователски проекти в Палестина, Йордания и Сиера Леоне и прави стажове в UNDP Йордания и консултанстка фирма в Ню Йорк. Има опит в сферата на продажбите и маркетинга, но истинските й страст и призвание са образованието и социалната промяна.

 

Илина Стефанова

Директор – СъзВуково Културен Център (с. Вуково)

Илина Стефанова е художник и сценичен дизайнер, свободно практикуващ в българските театрални среди от 2016г насам. Зад гърба си има няколко завършени театрални проекта и съвместни изложби в България и Франция.

Завършила с отличие Националната Художествена Академия в гр. София, Ина вярва в предимствата на многоизмерното личностно развитие и има широки интереси в различни хуманитарни и артистични сфери. Ина е живяла, учила и творила в Холандия и Португалия, а от 2019г. живее постоянно в с. Вуково, където заедно с местни доброволци и ентусиасти създава културен център СъзВуково. Силно вярвайки в потенциала на българските села да възвърнат връзката на младите с природата, корените им и неуловимото щастие, Ина е надежден партньор в провеждането на младежки практики и обмени, привличането на младите към начина на живот извън градовете и организирането на културни събития на необичайни места.

д-р Азиз Фатнаси

Директор на Международни програми за обучение 

Д-р. Азиз Фатнаси е професор по aнтропология в Champlain College, САЩ. Изследователската му дейност се фокусира върху младежката култура, дигитални идентичности и активизъм, свързан с човешките права, транснационализъм, миграция, космополитно и алтернативно образование и социална справедливост. 

 

През 2017г. д-р. Фатнаси отговаря за извършването на институционални проучвания и оценка на въздействието на организираните от нас Immersion академии, като наред с това обучава нашите преподаватели. 

 

Понастоящем д-р Фатнаси отговаря за създаването на дългосрочни партньорства между фондация “Солидарност в действие” и образователни институции в САЩ.

Дени Динев

Технически наставник и координатор Местни комуникации

Дени е предприемач е основател и управител на компанията „WoodDesign”, която проектира и произвежда мебели. Завършил е Лесотехническия университет в гр. София.

Дени вярва, че човек трябва постоянно да се учи и да се развива в професионален, личен и социален план. Той е ключов фактор за развитието на дългосрочните ни взаимоотношения с местната общност в с. Друган. Наред с това Дени има водеща роля за подобряване на материалната база на центъра за учене, споделяне и обмен в с. Друган и осъществяването на проектите ни, включващи строителство и обществен дизайн с дървен материал.

Елиза Панкова

Обучител и ментор

YouTube

Елиза Панкова е коуч по личностно развитие, който превежда клиентите си през процеси на психическа и физическа трансформация. Тя е създател на “ИСКАМ ПРОМЯНА – Школа за трансформация към здраве, мир и промяна”, където води седмични срещи, в които споделя инструменти за работа с емоциите, ненасилствена комуникация и пълноценно свързване с другите. Ели има и редица видеа във Youtube, на които си заслужава да отделите внимание, тъй като съдържат ценна информация и приложими съвети, поднесени по много приятен начин, с усмивка и хумор.


Управителен съвет 

Анна Лала

Изследовател, Европейска културна история

Деница Стойчева

Мениджър и PR специалист

Маги Назер

Учредител и Изпълнителен Директор


Експертни съветници

Иво Станков

Експерт по финансови консултации и планиране